MENU

.
.
.
'Wat een ge-wel-dige foto's!
We zijn er zo ontzettend blij mee!'
.
.
.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Mijn naam is Britt, fotografe met een grote passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. De stijl hoe ik fotografeer kan omschreven worden als ongedwongen, liefdevol en verhalend.

Verhalen, emoties en connecties: dat is waar het om gaat. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om een fotograaf te vinden die het beste in je naar boven haalt en je op je gemak laat voelen.Een fotograaf die beelden maakt waardoor je je trouwdag helemaal opnieuw beleeft.

Tijdens de grote dag kom ik beetje bij beetje dichter bij wie jullie zijn en waar jullie blij van worden. De manier waarop jullie naar elkaar kijken, elkaar aan het lachen maken. Een eenheid, jullie samen. Emoties, mooie momenten. En dat is hetgeen wat ik voor jullie wil vastleggen: herinneringen, vastgelegd voor nu, voor later en voor altijd!

Spreekt mijn werkwijze jullie aan? Ik leer jullie graag kennen! Wie weet tot snel? Stuur mij een mail om de uitgebreide trouwbrochure te ontvangen en te horen of jullie datum nog beschikbaar is.

BRUILOFTEN

starten bij 1495 euro

Wat is er inbegrepen in het basispakket?

  • 6 uur fotografie
  • Minimaal 250 bewerkte beelden
  • Binnen 2 weken een sneakpreview
  • Online privé gallery
  • 10 prints van 10 x 15
  • Klein album
Ellen & Leon

Heel veel dank dat jij deze mooie dag wilde vastleggen. We vonden het fijn om jou als fotograaf om ons heen te hebben. Heel ongedwongen en vooral met veel plezier. De foto's hebben onze verwachtingen overtroffen! Heel blij zijn we met het resultaat. Nogmaals bedankt!

01
08
JOYCE & OT

Allereerst is Britt een hele lieve meid!
Wat een super mooie foto's heeft zij gemaakt van onze bruiloft. Ze is professioneel en een super resultaat. Een echte aanrader! Bepaalde dingen had ik graag over willen doen maar Britt als fotograaf zeker niet!

02
08
Roos & Willem

Het trouwalbum is echt een meesterwerk! Je hebt dit zo ontzettend goed gedaan Britt. Als ik het boek zie is het een perfecte weergave van de dag en brengt het me weer helemaal terug. We zijn er echt heel, heel erg blij mee! Dankjewel!

03
08
NICOLE & KOOS

We zijn echt super blij met onze trouwfoto's die Britt gemaakt heeft. Ze heeft er een prachtig album van gemaakt en onze dag kunnen we op deze manier nog vele malen herbeleven. Ook van de gasten veel complimenten gehad over Britt, vanwege haar spontaniteit en nuchterheid. Lieve Britt, bedankt!

04
08
Marloes & Dirk-Jan

Wat zijn het een ontzettend mooie foto's geworden!! We zijn echt heel erg blij dat jij onze fotograaf was. Je hebt alle mooie momenten vastgelegd en naar onze wensen geluisterd. Dat je meedenkt tijdens de shoot, dat je rustig bent, de gasten vonden ook een fijne fotograaf. Het zijn prachtige spontane foto's geworden die veel wauw reacties opleveren.

05
08
Ramona & Ard

Wij zijn erg blij met Britt, echt een aanrader! :) Wij kunnen terugkijken op een prachtige bruiloft mede dankzij Britt. Ze is rustig en relaxt en ze is onopvallend aanwezig, geeft tips waar het nodig is en is vriendelijk en meegaand naar anderen toe. Dit is erg belangrijk voor een bruiloft, het bepaalt grotendeels je dag en gevoel. Wij kregen na de bruiloft van onze gasten de vraag wie onze fotograaf was omdat ze haar aanwezigheid prettig vonden. Overigens niet geheel onbelangrijk, de foto's die Britt maakt. Wij zijn ontzettend blij met onze foto's van onze dag.

06
08
Laura & Pepijn

We zijn zo ontzettend blij met de foto’s!
Heel erg bedankt voor al je mooie werk.

07
08
Jolanda & Niels

Als behoorlijke perfectionisten hebben we na veel rondkijken met 3 fotografen afgesproken. Voor ons heeft Britt een gouden combinatie qua stijl: haar foto's zijn spontaan, modern en romantisch maar niet té hip of cliché en helemaal in een eigen stijl. Sommige van onze foto's zijn bijna kunstwerken. Daarnaast is het een geweldige meid met snelle reacties op de mail en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn superblij met het resultaat en raden Britt van harte aan!

08
08

SAVE THE DATE

Let's get in touch!

‘I lost my way, all the way to you’ – Atticus

CLOSE