MENU

INFORMATIE & INVESTERING

Lees hier meer over de mogelijkheden en pakketten.

'I LOVE YOU, AND THAT'S THE BEGINNING AND END OF EVERYTHING'

 

Vier de liefde en vier de liefde voor elkaar! Tijdens de fotoshoot volg ik jullie en leg ik de connectie, de mooie momenten, details en emotie vast.
Romantisch, lief en spontaan.

Ik vind het belangrijk dat jullie niet alleen blij zijn met het eindresultaat, maar ook veel lol hebben in de fotoshoot. Zodat de fotoshoot zelf ook een leuke en fijne ervaring is. Kies voor een locatie die bij jullie past, of waar je goede herinneringen aan hebt.

Na ongeveer 2 weken na de fotoshoot, ontvangen jullie per mail een link naar de persoonlijke online gallery. Jullie mogen zelf jullie selectie foto’s uitkiezen uit deze gallery.

Tip: boek de fotoshoot eind van de middag/begin avond (afhankelijk van jaargetijde) zodat je het mooiste licht hebt, of misschien wel een prachtig golden hour!

LIEFDE

PAKKETTEN

M

1 a 1,5 uur lifestyle fotoshoot
persoonlijke online gallery
zorgvuldige nabewerking van de foto's
30 foto's op hoge resolutie (eigen keuze)

€ 365,00

L

1 a 1,5 uur lifestyle fotoshoot
persoonlijke online gallery
zorgvuldige nabewerking van de foto's
40 foto's op hoge resolutie (eigen keuze)
Extra: een linnen 15 x 15 album

€ 395,00

EXTRA

Wil je graag alle foto's in de gallery op hoge resolutie ontvangen? Dit is mogelijk natuurlijk! De investering bedraagt € 75,00 euro. Voor dit bedrag ontvang je zowel de kleur-, als de zwart-wit beelden (minimaal 60 beelden).

€ 75,00

Goed om te weten:

  • Kilometers zijn inbegrepen tot 20 kilometer (enkele reis) vanaf Hoorn. Daarboven zal ik 0.35 ct. per kilometer in rekening brengen
  • Bij het boeken van je fotoshoot ga je ermee akkoord dat de foto’s gebruikt kunnen worden op mijn website en Social media. Indien je dit niet wilt, hoor ik dit heel graag op het moment dat je je fotoshoot boekt.
  • De genoemde prijzen zijn inclusief BTW
CLOSE