MENU

INFORMATIE & INVESTERING

Lees hieronder meer over de mogelijkheden en pakketten.

FAMILIE

Foto’s van het gehele gezin, maar ook de koppels apart, de kindjes, etc. Ik volg jullie en leg de mooie momenten vast. Hebben jullie een leuke hond die ook echt onderdeel is van het gezin? Neem die dan vooral mee, leuk!

Als er jonge kinderen zijn laat ik ze tijdens de fotosessie graag lekker spelen: het gaat mij om de connectie en de momenten die jullie samen beleven tijdens de fotosessie: samen herinneringen maken, met authentieke en ongedwongen foto’s als resultaat.

Ik fotografeer altijd op locatie: ik adviseer dan om voor een locatie te kiezen waar jullie zelf blij van worden. De één heeft meer met de stad, en de ander weer meer met de natuur; kies iets wat past en waar je je goed bij voelt!

Vaak word ik gevraagd of ik kleding tips heb. Doe iets aan waar je je fijn in voelt en goed in kunt bewegen. Blijf dicht bij jezelf. Wel adviseer ik om felle kleuren en drukke prints te vermijden. Natuurlijke kleuren komen het beste over op beeld.

 

FAMILIE

PAKKETTEN

M

1 a 1,5 uur lifestyle fotoshoot max. 4 personen
persoonlijke online gallery
zorgvuldige nabewerking van de foto's
30 foto's op hoge resolutie (eigen keuze)

€ 365,00

L

1 a 1,5 uur lifestyle fotoshoot max. 6 personen
persoonlijke online gallery
zorgvuldige nabewerking van de foto's
40 foto's op hoge resolutie (eigen keuze)
Extra: een linnen 15 x 15 album

€ 395,00

EXTRA

Wil je graag alle foto's in de gallery op hoge resolutie ontvangen? Dit is mogelijk natuurlijk! De investering bedraagt € 75,00 euro. Voor dit bedrag ontvang je zowel de kleur-, als de zwart-wit beelden (minimaal 60 beelden).

€ 75,00

BLOG

FAMILIE FOTOSHOOT WEST-FRIESLAND

Goed om te weten:

  • Kilometers zijn inbegrepen tot 20 kilometer (enkele reis) vanaf Hoorn. Daarboven zal ik 0.35 ct. per kilometer in rekening brengen
  • Bij het boeken van je fotoshoot ga je ermee akkoord dat de foto’s gebruikt kunnen worden op mijn website en Social media. Indien je dit niet wilt, hoor ik dit heel graag op het moment dat je je fotoshoot boekt.
  • De genoemde prijzen zijn inclusief BTW
CLOSE