MENU

INFORMATIE & INVESTERING

Lees hieronder meer over de pakketten.

Zo mooi, en zo bijzonder: nieuw leven! Het is zó waardevol om deze periode vast te leggen, want de tijd gaat veel te snel! Heel graag kom ik bij jullie thuis om op een ongedwongen, echte en ontspannen manier vast te leggen hoe jullie van elkaar en deze bijzondere tijd genieten.
De fotoshoots zijn op een lifestyle manier ingericht: dit houdt in dat ik echt de connectie tussen jullie als ouders en de pasgeboren baby vast wil leggen. We maken er op een ontspannen manier, een afwisselende fotoserie van.
Foto's van jullie als gezin, maar ook van de baby alleen, of bijvoorbeeld papa en mama alleen met de baby.

Om het mooiste resultaat te behalen, gebruik ik bij de fotoshoot alleen natuurlijk licht. Ik let op details als de kleine handjes, voetjes, en natuurlijk ook hoe verliefd jullie naar je kleine wonder kijken! Zijn er ook broertjes en of zusjes? Super leuk! Het wordt een complete fotosessie van jullie als gezin.

Mail mij voor meer informatie of het boeken van een fotosessie.

BABY

PAKKETTEN

M

1 a 1,5 uur lifestyle fotoshoot
persoonlijke online gallery
zorgvuldige nabewerking van de foto's
30 foto's op hoge resolutie (eigen keuze)

€ 365,00

L

1 a 1,5 uur lifestyle fotoshoot
persoonlijke online gallery
zorgvuldige nabewerking van de foto's
40 foto's op hoge resolutie (eigen keuze)
Extra: linnen 15 x 15 album

€ 395,00

EXTRA

Wil je graag alle foto's in de gallery op hoge resolutie ontvangen? Dit is mogelijk natuurlijk! De investering bedraagt € 75,00 euro. Voor dit bedrag ontvang je zowel de kleur-, als de zwart-wit beelden (minimaal 60 beelden).

€ 75,00
BLF002_HF 020
Britt Laske Fotografie071
Britt Laske Fotografie025
BLF002_HF 050
BLF002_HF 014
BLF002_HF 020
Masterselectie 076
BLF002_HF 047
BLF002_HF 075
COMBI KORTING

Willen jullie graag een mooie herinnering aan zowel de zwangerschap als de geboorte van jullie kindje? Het is ontzettend waardevol om beide momenten vast te laten leggen; dat doe ik heel graag voor jullie!

Indien je tegelijkertijd een zwangerschapsfotoshoot + baby fotoshoot bij mij boekt, ontvang je 25 euro korting op de baby fotoshoot.

Goed om te weten:

  • Kilometers zijn inbegrepen tot 20 kilometer (enkele reis) vanaf Hoorn. Daarboven zal ik 0.35 ct. per kilometer in rekening brengen
  • Bij het boeken van je fotoshoot ga je ermee akkoord dat de foto’s gebruikt kunnen worden op mijn website en Social media. Indien je dit niet wilt, hoor ik dit heel graag op het moment dat je je fotoshoot boekt.
  • De genoemde prijzen zijn inclusief BTW
CLOSE