MENU

Hey daar!

Wie ben ik?

BRITT LASKE FOTOGRAFIE

OVER MIJ

Omdat jullie je eigenlijk een beetje 'overgeven' aan mij als fotograaf, is het natuurlijk wel zo fijn als jullie ook weten wie ik eigenlijk ben! Lees hier meer over mij.

OVER MIJ

Mijn naam is Britt, avonturier, dromer, levensgenieter met een grote passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Dat is waarom mijn werk als fotograaf mij ontzettend gelukkig maakt! Met mijn fotografie vertel ik een verhaal: jullie verhaal. Samen maken wij een blijvende herinnering: voor nu, voor later en voor altijd.

Ik woon in Hoorn, Noord-Holland en ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van liefdesverhalen, door heel Nederland en daarbuiten. Het feit dat mijn fotografie mij op zoveel verschillende plekken brengt, vind ik een heel mooi iets! 

 

Naast fotografie is reizen mijn tweede passie. Ik ben een avonturier en hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Een dromer, met een open blik voor alles om mij heen. Een levensgenieter, gek van koken, lekker eten en een goed glas wijn. Maar ook van kleine dingen kan ik intens genieten: de warmte van de zon op mijn huid, of een kop thee bij de kachel. Ik hou van gezelligheid, goede gesprekken en vind het fijn om onder de mensen te zijn.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of mijn uitgebreide trouwbrochure? Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

 

BRITT - DOOR ANOUK FOTOGRAFEERT

CLOSE