MENU

Hey daar!

Wie ben ik?

BRITT LASKE FOTOGRAFIE

OVER MIJ

Omdat jullie je eigenlijk een beetje 'overgeven' aan mij als fotograaf, is het natuurlijk wel zo fijn als jullie ook weten wie ik eigenlijk ben! Lees hier meer over mij.

OVER MIJ

Mijn naam is Britt, avonturier, dromer, levensgenieter met een grote passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Dat is waarom mijn werk als fotograaf mij ontzettend gelukkig maakt! Met mijn fotografie vertel ik een verhaal: jullie verhaal. Samen maken wij een blijvende herinnering: voor nu, voor later en voor altijd.

Ik woon in Hoorn, Noord-Holland en ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van liefdesverhalen, door heel Nederland en daarbuiten. Het feit dat mijn fotografie mij op zoveel verschillende plekken brengt, vind ik een heel mooi iets! 

 

Naast fotografie is reizen mijn tweede passie. Ik ben een avonturier en hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Een dromer, met een open blik voor alles om mij heen. Een levensgenieter, gek van koken, lekker eten en een goed glas wijn. Maar ook van kleine dingen kan ik intens genieten: de warmte van de zon op mijn huid, of een kop thee bij de kachel. Ik hou van gezelligheid, goede gesprekken en vind het fijn om onder de mensen te zijn.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of mijn uitgebreide trouwbrochure? Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

 

MIJN FAVORIETEN - ONZE DOCHTER BOWIE

Geboren op 8 oktober 2020. Zo nuchter als ik was, zo emotioneel kan ik nu zijn, haha! Moeder zijn is een heel avontuur met ups (en ook downs), maar het is het allermooiste wat er is. <3

01
09
MIJN FAVORIETEN - DE WERELD ONTDEKKEN

Alhoewel Corona wel wat uitdagingen biedt, gaan ik en mijn vriend (en sindskort natuurlijk ook onze dochter) graag op avontuur. Naar het buitenland kan op dit moment even niet, maar gelukkig heeft Nederland genoeg moois te bieden.

02
09
MIJN FAVORIETEN - FOTOGRAFIE

Naast het feit dat het mijn beroep is, is het voornamelijk nog steeds mijn passie. Gelukkig word ik van beeld maken, en nog gelukkiger van mensen blij maken met beeld!

03
09
MIJN FAVORIETEN - ETEN & DRINKEN

Uit eten gaan, koken, wijn drinken, je mag mij er allemaal voor wakker maken! Ik hou van alles wat met eten te maken heeft. Bij gezelligheid hoort een hapje en een drankje. Het hoeft trouwens niet altijd ingewikkeld, een broodje hagelslag blijft ook nog steeds favoriet ;-)

04
09
MIJN FAVORIETEN - TOM

Mijn alles, mijn steun en toeverlaat. Is niet altijd even blij als ik hem wil strikken voor een foto. Maar na enig aandringen lukt het soms toch. ;-)

05
09
MIJN FAVORIETEN - ANALOGE FOTOGRAFIE

Mijn opdrachten schiet ik allemaal digitaal, maar ik maak graag vrij werk met analoge camera's. Door tijdgebrek komt het er de laatste tijd niet echt van, maar ik ben fan van de werkwijze en het gevoel in analoge fotografie!

06
09
MIJN FAVORIETEN - AMSTERDAM

Ik kom er zo graag! Voor een wandeling door de stad, een diner in een fijn restaurant of een terras in de zon. Mijn ouders zijn er beide opgegroeid, leuk vind ik het om samen met hen door hun oude buurten te struinen. Ik vind niks charmanter en leuker dan de Amsterdamse tongval! :)

07
09
MIJN FAVORIETEN - NIEUWE MENSEN ONTMOETEN

Ik ben geïnteresseerd in mensen en wil graag weten wat iemand beweegt. Welke passies iemand heeft. Waar iemand gelukkig van wordt, wat hen drijft. Ik krijg energie van nieuwe mensen ontmoeten en goede gesprekken!

08
09
MIJN FAVORIETEN - KAAPSTAD

In december 2018 ben ik hier geweest met collega fotograaf Emma van der Schelde. Tien dagen lang hebben we allerlei verschillende fotoshoots gedaan, het was ZO gaaf! Oh, en ernaast ook heel lekker gegeten en gedronken, haha. Helaas heb ik nog te weinig van de omgeving kunnen zien, dus ik zou heel graag nog eens terug willen gaan.

09
09

BRITT - DOOR ANOUK FOTOGRAFEERT

CLOSE