MENU

APRIL 2020 – Wauw! Dit is wel een van de meest memorabele trouwlocaties waar ik ben geweest. Robin en Roy kozen ervoor om in augustus 2019, het ja-woord uit te spreken op een eiland, helemaal alleen voor hen en de gasten, midden in de Biesbosch. Wรกt een droom locatie!

Ik begon de dag met het vastleggen van de voorbereiding van Roy bij zijn ouderlijk huis. Daarna op naar hun gezamenlijk huis in Waalwijk, waar Robin zich met vriendinnen aan het klaarmaken was voor hun grote dag! Het was schitterend weer (heet!), dus het was wel echt even zweten, vooral voor alle mannen in hun pak ๐Ÿ™‚

De gasten verzamelden in Hank, waar zij gezamenlijk met de boot met schipper, naar het eiland vaarden waar de ceremonie, toast en diner zou plaatsvinden. Op de boot werden de gasten verzorgd met broodjes en drinken, terwijl men van het uitzicht van de omgeving kon genieten. Superleuk!

Bij aankomst op het eiland, stond Roy alle gasten op te wachten. Hoe Robin eruit zag, moest nog even een verrassing blijven tot de ceremonie ๐Ÿ™‚

De setting van de ceremonie was sprookjesachtig mooi. Het was aangekleed met een houten backdrop, veel verse bloemen, en de houten stoeltjes pasten ook heel mooi in de omgeving! Robin en Roy zijn echte natuur liefhebbers, dus deze locatie vond ik zo passend! Alles klopte gewoon. Zelfs Roy zijn donkergroene pak matchte mooi tussen de groene omgeving ๐Ÿ™‚ Het was echt kneiterheet, maar dat deed niks af aan de waardevolle en persoonlijke ceremonie.

Na de plechtigheid vond op een ander plekje op het eiland, de toast plaats. Mooie woorden werden gezegd en leuke stukjes werden gedaan. Het diner werd weer bereid op een ander deel, wat ervoor zorgde dat je, ondanks op hetzelfde eiland was, toch elke keer een andere beleving had. Superleuk!

Robin en Roy hebben heerlijk buiten getafeld met vrienden en familie. Na het eten gingen de gasten op de boot terug richting Hank, terwijl Robin, Roy en ik het eiland overgingen om nog wat mooie foto’s van hen samen te maken. Tipje; dit tijdstip (na etenstijd) was echt perfect voor foto’s, omdat je dan veel zachter licht hebt dan midden op de dag. Plan daarom ook een moment in, voor je feest, om er samen even tussenuit te gaan. Een momentje voor elkaar, om samen even te genieten van de rust en elkaar, als ik deze fijne momentjes samen, voor jullie vastleg.

Na deze foto’s hebben we de boot teruggepakt richting Hank. Met de ondergaande zon naast ons vlak boven het water, hebben Robin en Roy het roer even over genomen van de kapitein. Ik heb alleen maar glimlachend op de boot gezeten, wat word ik dan blij om 2 lieve mensen, zo gelukkig en happy te zien!

In hun woonplaats Waalwijk vond het feest plaats. Na een spetterende openingsdans en lieve woorden van familie en vrienden, zat de dag voor mij erop. Op naar huis. Dit was nog zo’n 2 uur rijden en na zo’n lange warme dag is dat best pittig, maar ik zat nog vol adrenaline van deze mooie dag, dus dit ging eigenlijk heel soepel! ๐Ÿ˜‰ Raampje open, muziekje aan, en nagenietend van deze mooie dag onderweg naar huis.

Lieve Robin en Roy, bedankt voor jullie vertrouwen. Ik heb onwijs genoten en bij het maken van deze blog, zat ik weer even helemaal met mijn gedachten bij jullie grote dag. Ik wens jullie alle geluk van de wereld! <3

Zie hieronder de slideshow die ik gemaakt heb voor Robin en Roy:

Voor nog meer beelden, zie de fotoblog hieronder.

En de slideshow die ik aan Robin en Roy heb opgeleverd is hier te zien:

CLOSE