MENU

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb gemaakt, dus het werd wel weer eens hoog tijd!  Heel graag wil ik deze bruiloft in Enkhuizen, van Roos en Willem, met jullie delen. Roos kende ik nog van de middelbare school, en hoe leuk is het dan als je ruim 10 jaar later (de tijd gaat echt heel snel), zo’n grote gebeurtenis, zo dichtbij mag vastleggen. Dat is iets wat ik nog steeds bijzonder vind trouwens; dat men mij het vertrouwen geeft om zó dichtbij te mogen komen tijdens hun grote dag, dat alle liefde en mooie momenten voor altijd vastgelegd worden.  


Deze dag begon bij het ouderlijk huis (een authentieke boerderij) van Willem. Nadat Willem helemaal ready to go was (maar nog echt even moest wachten), ben ik naar het ouderlijk huis van Roos gereden.  Wat een sprookjesachtige setting, een prachtig huis. Het was een gezellige boel met haar zussen/zusjes, ouders en aanhang. Er heerste een bijzonder relaxte sfeer, mega fijn!  


De first look vond plaats in de prachtige hal. Roos liep langzaam de trap af om Willem voor het eerst te gaan doen. Kippenvel momentje, zo’n waanzinnig mooi trappenhuis heb ik denk ik nog niet eerder gezien 😉 Willem had een lach van oor tot oor toen hij Roos voor het eerst zag. En dat snap ik wel!  


De foto’s hebben wij gemaakt in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar ook de ceremonie in de kapel plaats zou vinden. Voorafgaand aan de ceremonie, kwam Willem aanrijden en omdat er zoveel mensen waren, was de erehaag helemaal vol van begin tot einde. Met een gigantisch (lang!) applaus wandelde Willem de kapel in. Vrienden en familie namen allemaal een plek in de kapel, wachtend op de bruid. Onder begeleiding van (live) gitaar, werd Roos weggeven door haar vader. Ik vind dit altijd zo’n ontzettend mooi moment. Ook omdat ik mij besef dat helaas niet elke bruid, door haar vader weggeven kan worden.  


De ceremonie was persoonlijk, oprecht, en heel mooi. Roos en Willem hebben ieder hun geloften naar elkaar uitgesproken en ik heb aandachtig naar elk woord geluisterd. En natuurlijk ook niet gestopt met foto’s maken 😉  Mooi om te zien hoe zij hun gevoel en waardering voor elkaar op dit moment hebben uitgesproken. Ik kan heel goed begrijpen dat dit super spannend voor jullie moet zijn, maar persoonlijk vind ik het zo’n grote meerwaarde aan jullie ceremonie.  En doe dit dan ook vooral op je eigen manier; als het maar vanuit je hart komt. 


Na de ceremonie was het tijd voor taart en toast. Willem heeft een fles gesabreerd (als ik het goed zeg, zo vaak gebruik ik dit woord niet), en enige tijd later werd de taart aangesneden. Extra bijzonder; de taart is gemaakt door een van de beste vriendinnen (en getuige) van Roos, Sara. én, Sara gaat zelf ook trouwen volgend jaar. Ook die bruiloft mag ik fotograferen, dus hoe leuk is dat! Oh, niet geheel onbelangrijk om te vermelden; de taart (carrotcake is ook mijn favoriet) was prachtig en lekker! 


Het diner vond binnen plaats, waar een aantal vrienden veel lieve woorden hebben uitgesproken. Na deze mooie speeches zat mijn dag erop, en heeft iedereen er ’s avonds nog een feestje van gemaakt. 


Lieve Roos en Willem, bedankt voor jullie vertrouwen in mij.  Ik heb genoten van een hele mooie dag, en zoals ik al eerder heb gezegd; ik vind het bijzonder mooi om te zien hoe jullie liefde er als vanzelfsprekend uit ziet. En dus is. Liefdevol, warm en oprechte aandacht voor elkaar. Heel veel geluk samen! 

CLOSE