MENU

Vrijdag 26 april 2019, was de grote dag van Judith en Daan. Na al een hele lange tijd samen, was het nu eindelijk zover om hun liefde officieel te bezegelen! Zij deden dit samen met hun kids Anne, Lis en Bram.

De dag begon bij Judith en Daan thuis. Daan was beneden en Judith was boven. Ideaal voor mij, letterlijk alleen maar een verdieping bij elkaar vandaan! ðŸ˜‰Ik heb die ochtend diverse keren heen en weer gelopen. Het is zo leuk om te zien hoe ze zich dan in een relatief korte periode, echt ‘ontpoppen’ tot een bruid en bruidegom!

Natuurlijk mochten Anne en Lis allebei een hele mooie jurk aan. Hun haren warden mooi gedaan, en ze mochten ook glitter op! Omdat Bram toch ook wel nieuwsgierig was, heeft ook Bram wat glitters gekregen 😀

Na wat akkefietjes met de auto, is het dan toch gelukt (wel met wat aanduw-hulp) om bij Fabriek Zuidermeer te komen voor de trouwfoto’s. We zijn begonnen met de foto’s van Judith en Daan, met de kids. Tipje: neem iemand mee die de kids weer mee kan nemen als ze er geen zin meer in hebben. Dan is er ook nog tijd om foto’s te maken van jullie samen. Zo blijft het voor iedereen leuk en hebben jullie mooie foto’s als gezin, maar ook van jullie tweetjes!

De ceremonie vond plaats in een hele mooie kerk in Haringhuizen. Anne, Lis en Bram zaten gezellig naast papa en mama. Wat waren ze lief! Ze hebben lief geluisterd, gekleurd en uiteindelijk hadden ze de belangrijke taak om de ringen te brengen. En natuurlijk hun handtekening te zetten op de kinderakte!

Ik vond het echt heel mooi om te zien dat Anne, Lis en Bram echt overal bij betrokken waren waardoor ze naar mijn idee, echt als ‘ familie’  zijn getrouwd. Natuurlijk is het bruidspaar officieel alleen Judith en Daan, maar ook Anne, Lis en Bram hoorden er op deze manier volledig bij!

Na taart en toast, was het tijd voor een borrel en het diner bij De Boereplaats in Waarland. Een locatie waar ik altijd graag kom!

Het diner werd afgesloten met een aantal hele mooie, liefdevolle speeches. Een hoogtepuntje: het lied gezongen door Anne en Lis, spelend op de gitaar. Echt, iedereen zijn hart smolt! Wat dapper van die meiden, voor een volle zaal! 

Rond 20.30 uur was het tijd voor het feest! En een met echt een hele toffe opening: Judith en Daan hadden samen met de kids een hele leuke openingsdans gemaakt en vooral Anne en Lis hadden hier al veel op geoefend kon ik zien! ðŸ˜‰ Bram vermaakte zich ook, maar dan lekker bij papa. 

Het was nog heel lang gezellig. 

Lieve Judith en Daan, ik heb genoten van jullie bruiloft. Ik wens jullie al het geluk, samen met Anne, Lis en Bram.

Liefs Britt

CLOSE