MENU


Zo leuk is dat, als vriendinnen mijn naam dan weer doorgeven aan elkaar! Zo kwam ik ook terecht bij Lenneke en Mark: in de ochtend ging ik foto’s maken van het gezin van haar vriendin in Ijburg, en in de middag reed ik door naar Lenneke en Mark in Amsterdam Oost.

Hun zoontje Sky was tijdens de fotoshoot net een paar weken oud en wat een lief, klein, moppie is hij zeg! Alhoewel, klein… Lenneke zei dat hij inmiddels alweer zo snel gegroeid is. Dus, wacht niet te lang omdat ze zó snel groot worden: een goede reden om regelmatig mooie foto’s te laten maken! 😉

Toevallig was Mark ook jarig deze dag, en daar hoort chocola bij! 😉 Nadat we chocola hebben gegeten, zijn we foto’s gaan maken.

Sky was afgewisseld lekker aan het slapen en wakker, om de wereld eens goed met zijn mooie grote ogen te bewonderen! Lenneke en Mark houden beide van yoga, dus er werd een fijn en rustig muziekje opgezet tijdens het foto’s maken.

Het was een hele fijne, ontspannen sessie en ik heb weer echt genoten om dit prille geluk vast te mogen leggen! Mooi vind ik dat, dat ik dan in een relatief korte tijd toch heel dichtbij mag komen om dit vast te leggen!

Wil je ook graag dit geluk vereeuwigd hebben? Wees dan optijd met aanvragen, dan kan ik er rekening mee houden in mijn agenda.

CLOSE