MENU

Marcelle en Sonny. Een Nederlands stel, ondernemers in hart en nieren, die in 2016 naar Kaapstad zijn verhuisd om hun dromen waar te maken.

‘Veel mensen twijfelden of wij het samenwerken zouden volhouden. Er was maar één manier om erachter te komen: het doen. We zijn hier nu twee jaar en kijken terug op de mooiste jaren van ons leven. Natuurlijk hebben we ook de nodige hobbels gekend. In het begin was het moeilijk om klanten te vinden en we misten onze familie en vrienden. Maar we bleven altijd positief. We hebben ontzettend veel geleerd, deze hele ervaring heeft ons veel zelfvertrouwen gebracht. Onze relatie is alleen maar sterker geworden, net als ons bedrijf. We hebben de Restaurant Week in Zuid-Afrika groter gemaakt en de boekingen blijven stijgen. Daarnaast lanceerden we online guide The Winery waar de allermooiste wineries in Zuid-Afrika in staan. En we zijn nog lang niet klaar!’

In Bo-Kaap, Kaapstad, heb ik een toffe serie van Marcelle en Sonny geschoten! Deze beelden zijn inzetbaar voor op hun website(s) en social media. Wil je jouw merk of bedrijf ook mooi in beeld laten brengen? Mail mij op

CLOSE