MENU

In April 2018 was ik samen met mijn moeder in Colombia. Elk jaar proberen we samen een tripje te maken. Soms is dat een stedentrip in Europa en vorig jaar werd het dus Colombia. Het was echt een fantastische, waanzinnige reis. We hebben heel veel gezien in 2,5 week tijd en ook veel lieve mensen mogen ontmoeten. Tijdens een van onze laatste dagen verbleven wij in Cartagena de Indias. Hier een koppel mogen fotograferen, in de kleurrijke straten van Cartagena, stond toch echt wel heel hoog op mijn bucketlist.

Toen we een drankje aan het drinken waren in een lokaal café, zag ik daar Leon en Julia zitten. Een stel uit Duitsland, die de reis van hun leven aan het maken waren door Zuid-Amerika. Ik ben op hen afgestapt en een praatje gaan maken. Na verloop van tijd vroeg ik hen of ze het leuk zouden vinden om samen met mij, wat moois te maken in deze prachtige stad. Dat leek hen gelukkig heel leuk! Voor hen was dit een hele mooie herinnering aan hun reis. De volgende dagen zagen we elkaar weer, en zijn we samen verdwaald door de vele fotogenieke straatjes. Dit was echt wel een shoot die ik niet snel meer zal vergeten.

Zou jij ook graag een blijvende herinnering willen aan je reis/vakantie met je lief? Foto’s bij een ondergaande zon in een oude stad, of misschien juist in een glooiiend landschap in Zuid-Frankrijk of Italië? Stuur mij dan een mailtje om te zien wat ik voor jullie kan betekenen. Ik kom heel graag jullie kant op om samen mooie herinneringen te maken!

CLOSE