MENU

Met de komst van een nieuwe site, is er ook ruimte voor de eerste blog! Best lastig, want welke sessie ga ik als eerste op mijn nieuwe site plaatsen?

Ik moest eigenlijk meteen aan deze couple shoot denken met dit superleuke koppel: Lois & Connor. Gewoon omdat ik zo’n fijn gevoel heb bij deze sessie en met veel plezier naar deze foto’s terug kijk.

Op een warme augustus avond zijn we naar Bloemenzaal aan Zee gereden, en hebben we samen deze avontuurlijke, relaxte en fijne sessie neer gezet. Je ziet echt de liefde van deze twee afspatten; dansend, rennend en knuffelend in het water en op het strand. Zo mooi vind ik het om te zien hoe mensen zichzelf echt kunnen blootgeven, toegeven aan hun emoties en de liefde voor elkaar. Dat ik daar dan getuige van mag zijn én dit mag vastleggen: dat verveelt echt nooit!

Melissa Vermeulen was er ook en zij heeft een mega mooie film gemaakt van deze sessie. Deze is helemaal onderaan deze pagina te vinden.

Fijne dag!

Liefs,

Britt


CLOSE